tråk

Imon kommer Linas värdmamma och hämtar henne, sadface! :( Hoppas jag klarar mig utan henne nu framöver...
Fin bild på mig & kompanjonen!<3

Bilden säger allt.............................. Eller?

Ledsna och förvirrade tjejer vilsna i tvättstugan i London :(

:-)

Hej alla goa och glada! :-)
Idag var vi på studieresa på en båt på Themsen, ganska långtråkigt och ganska onödigt faktiskt haha men sen blev det roligare när vi åkte in till Kingston med ett trevligt gäng :) imon blir det tyvärr skola, men då kommer även de amerikanska eleverna så får hoppas på någon cowboyhunk haha! ;)
Cheerio!
Michelle, Filip & Lina i båten
Hihi söt bild
Sten sax påse om platserna haha
:)
Lina & Vencel framför ett av Kingstons shoppingcentrum
Turistbild hihi, Kingston

NOTTINGHILL CARNEVAL

idag har det varit bankholiday här i london, alltså så har vi varit lediga från skolan. och eftersom att det var just bankholiday så var det nottinghill carnevalen, som är europas största karneval (också kanske den mest skräpiga!!!). jag lewis rickie linnea michelle albin filip & en stockholmare bestämde oss att åka dit TROTS att vår rektor har sagt åt oss att inte åka dit pga riots.. men vi klarade oss alldeles utmärkt! ingen bomb eller slagsmål och ingen blev heller rånad!
detta var nog den mest roliga karnevalen jag varit på men också den mest äckliga, det låg skräp precis ÖVERALLT men tillslut blev man van haha! kan dock inte förstå hur ?staten, landet? kan tillåta en sån här karneval då det är KAOS över hela staden och folk röker marijuana och all sorts skit överallt haha! men som sagt, det var JÄVLIGT roligt :D
imorgon så är det skola.. eller ja skola och skola , imorn ska vi på utflykt med en båttur på themsen ifrån richmond till kingston, efter det får vi göra vad vi vill hihi, alltså blir det .... SHOPPING ;)
här kommer en MASSA bilder från idag, enjoy !!! ( klicka för att få bilderna stora )
Nottinghill Carneval
Utklädda människor ( dock inte poliserna hihi )
sweet
utklädda människor
sweet
målade med blommor
målning på g
sweet
wihooooo
härliga foton
hihi
hyffsat mycket folk eller? ;)
mycket snällare poliser här än i halmstad!
fina husen här ja
ENJOY!!!!

UPPDATERING OM SHEPPERDS PIE

haha hade tänkt göra en liten uppdatering för er alla andra svenskar som inte har en aning om vad "shepperds pie" är för något. det är iaf en typ gratäng med köttfärs & nån sås i botten, sen mosad potatis över och till slut riven ost på toppen. det smakade faktiskt helt okej, bättre än vad jag hade tänkt mig :) idag fick vi till och med efterrätt , som bestod för min del av glass och för lewis del lemoncake och glass! så nu ändrar jag min shoppinglista från glass till nått gott kex ... kanske chips med hihi!!!!
btw.. när vi åt spelades de lugn och ljuv bibel musik! alltid lika mysigt va? ;)
HEJHEJ

trött, skrikiga ungar & mjauuande katter....

jag o lewis har faktiskt inte gjort någonting alls idag...bara chillat! hihi båda är en aning sega sen gårdagen ;) men med de krafter vi faktiskt hade kvar så har vi städat vårt rum , för de såg faktiskt förjävligt ut!!! nu väntar vi bara på MAAAT, för ikväll ska vi äta "shepperds pie" , en typisk engelsk maträtt som jag aldrig har ätit innan, men jag får hoppas att den är god för att jag är sjukt hungrig, vi har inte fått nån lunch idag :(
sen efter vi ätit ska vi iaf pallra oss ut till vår lilla mataffär som ligger en bit bort och köpa glass, sen ska vi väl chilla under varsitt täcke hela kvällen och kolla på nån bra film! morgondagens planer är iaf att åka till Nottinghill och gå på Nottinghill Karnevalen, vi får väl hoppas att vi överlever efter som det är mkt oroligheter efter allt detta med riotsen och sånt!
men jag lovar dig mamma om du läser dethär att jag ska vara försiktig, har med mig mitt pepparspray så jag är alltid protected!!!
här är en före och efterbild på vårat rum :)
FÖRE
EFTER


en rättså stor förändring va? ;)

BILDBOMB FRÅN KUMO

Igår blev det första utekvällen i London, som spenderades på Kumo med trevliga tjejer!
Hemvägen är ju dock ett mysterium, men tillslut kom vi hem i en sexi black cab ;)
BILDBOMB
( tryck på de små bilderna för att få upp det i stor bild )



I <3 LONDON

Hej alla där hemma, igår var en mycket händelserik dag :)
På morgonen åkte jag, kompanjonen & Linnea in till Oxford street, Michelle kom även lite senare. Det var vädligt mycket folk och vi hann bara gå in på ca 6 affärer på 6 timmar haha... Men det var trevligt ändå :) vi åt fish n' chips, Linas första riktiga, engelska sådan!
Vi gick bland annat in på New looks skoavdelning, trodde att jag skulle få hjärtklappning, det fanns ju så himla mycket att välja mellan! Här kommer lite bilder på dagens händelser :)
Underground
Jag, Linnea & Daniel Craig
Det ska stå Oxford circus men jag står ju i vägen hihi
Heaven on earth
Fish n' chips. Linas fina ketchup! så svensk, så svensk...
Vår favorit bil :)
Oxford street

utgång i knightsbridge!

nu är vi färdigfixade och ska strax ta bussen mot knightsbridge för utgång !
hinner inte blogga nu mer tyvärr, men imorgon är det söndag och då har vi hela tiden i världen på oss att blogga om vad som har hänt idag, kan iaf säga att vi har GJORT Oxford Street all day long ;)

Linas favorit: "Richmond, Manor circus"

Woke up in London yesterday
Found myself in the city near Piccadilly
New names and numbers that I don't know
Address to places like Abbey Road
Day turns to night, night turns to whatever we want
We're young enough to say
Oh this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life
Good life - OneRepublic

Just det!

Greetings from London!
Jag & kompanjonen ligger här och lyssnar på regnet, mysigt! :-) Idag blir det en lugn innekväll för jag känner mig lite krasslig, har ju lyckats åka på något nu första veckan, lucky me :(
Men rakt på sak, tänkte berätta en lite pinsam sak som jag glömde berätta igår! På skolan verkar alla damtoaletter vara avstängda pga underhåll och igår blev jag, Lina & Michelle lite nödiga och skulle gå på toa men ingen funkade ju... Då gick vi in på herrtoan som låg jämte, vi kollade ju så att den var ledig osv först haha... Lina satt i ett bås och uträttade sina behov när en kille går in på toan och kollar lite skumt på oss såklart, sen frågar han med sin stockholmska: "har jag kommit fel eller?" Väldigt pinsamt, men det värsta är ju att han sa att vi kunde stanna, slängde fram saken och kissade i en av pissoarerna (?) haha tror jag skulle dö så pinsamt det var! Men han verkade inte särskilt besvärad... Haha ännu ett trevligt minne från resan!
Här får ni även en bild på mig & kompanjonen
Cheerio! :)

bonding suuuckkss....

ja ska väl berätta om hur dagen har varit antar jag :)
vi började 8.45 imorse som va rätt segt... fick gå upp halv 7 :( hade först samhällskunskap där vi pratade om allt som hänt i london med kravallerna och så, sen på engelskan pratade vi också om det med kravallerna plus att vi gjorde det igår på IP kursen också..börjar bli rätt tjatigt eftersom vi ska ha uppgiter om det i varje ämne! men men, klockan 1 hade vi iaf bonding tillsammans med alla andra elever på svenska skolan, så var man uppdelade i olika grupper så man inte skulle känna nån, så gick man runt på olika stationer och skulle göra gruppövningar så vi skulle lära känna varandra, men de var ju inget prat under övningarna för man blev mest bara irriterade på varandra eftersom man jobbade mot varandra trots man skulle lära "känna" varandra bättre.. men jaja, fanns några trevliga människor iaf! :)
när vi sen väntade på bussen ner till richmond så kom det värsta ösregnet och då menar jag verkligen ÖSregn! sprang sedan runt i stan och gjorde lite ärenden som lewis var tvungen att göra. när vi sen tog bussen mot Hampton ( där vi bor ) så hoppade vi av vid Lebanese court för att lewis skulle besöka sin efterlängtade ***** affär ;)
ikväll blir det en massa mys , med chips & film!!!
imorgon ska vi ÄNTLIGEN åka in till LONDON och ÄNTLIGEN shoppa!!! LOVE LOVE LOVE

lewis är i duschen och jag har tråkigt...

ja då sitter man här helt själv och lyssnar på sin musik medans lewis är i duschen... blä så tråkigt jag kommer ha det när jag flyttar till min världfamilj!! de kommer suga... va ska jag göra på kvällarna?? jag o lewis som har så skooojjj, vi är som små barn på kvällen när vi ska gå och lägga oss haha! vi lägger oss ner och lewis klagar över hennes hårda säng typ 10 minuter , sen är de min tur att klaga på mitt täcke som måste vara helt felgjort i typ 10 minuter.. sen ligger vi tysta kanske 1 min tills nån av oss kommer på nått nytt att säga, sen håller de på sådär ett tag men sen så sover vi så gott så tills klockan ringer nästa morgon och man verkligen INTE pallar att gå upp... :(
men för lite "rolig" information så har vi fått reda på våra studie resor vi kommer ha under våra " International Perspectivs " lektioner.. tex åka båt på Themsen, åka till Bath, åka till Stonehenge, besöka Poppy Factory och några andra saker som jag nu inte kommer på typiskt nog :(
hihi hade även tänkt säga grattis till min pappa som faktiskt fyller år idag!!! <3
nu är lewis strax färdig i duschen så då ska jag tvinga henne kolla på ett OTH avsnitt och sen nana och göra våra nan-rutiner ;)

i just hang with the cool kids

Hej hopp! Idag var det vår första schemalagda skoldag... Helt okej, hatar dock att vi har håltimmar hela tiden för då slösar man bara pengar på onödig mat och shopping haha, tom plånbok är inge bra här i London.
Hoppas mamma inte läser detta nu men sen jag kom hit (två dagar sen för att vara exakt), så har jag nog ätit tio chipspåsar så få ingen chock om jag kommer hem och väger 150 kg eller så...
Idag på luchen åt vi pizza (ovanligt? Ännu fler kalorier), jättegott! Nya capri ;) ibland får man unna sig lite... Eller ganska ofta om det gäller mig kompanjonen :)
Kanske skulle ändra rubriken till "i just hang with the fat kids"...
På Nya capri :)
<3

64 Hollybush Lane, Hampton, Great Britain

Hello again! Ville bara slänga in en bild på lilla mig eftersom jag vet att det är många som saknar mig (a) hihi
Här ligger jag och softar chillen i min stonehard säng! Ni har ju inte fått se några bilder på mitt rum ännu så här kom en mycket fin. Kompanjonen & jag var precis ute på promenad och nu ska vi strax äta med familjen hehe, hoppas att ni har det jättekul där hemma i lilla pruttsverige, för jag & Lina har det supertrevligt! ;)

 

Enjoy!

FIRST DAY

HELLLOOO ALLA DÄR HEMMAA :)
kan ju hälsa att vi har de toppen här i london, vi kom precis hem och ligger just nu och käkar lite "crisps" och tjockar oss. hade väl tänkt berätta lite om dagen för de är ju de ni är mest intresserade av antar jag.
Första skoldagen : vaknade klockan 7 och hade en ANING ont i ryggen iaf emily haha som har sovit på en stenhård madrass!!! åt iaf frukost som var faktiskt helt okej , ni vet flingor mackor o allt sånt. sen i skolan stod rektorn och pratade och sånt, sen mentorstid, fick ut scheman och papper o massa saker som är bra att ha tex. en karta ( haha redan väl använd kan jag ju säga!) åh lunch på terassen med superfin utsikt över Themsen och Richmond, sägs vara den finaste utsikten i hela London. vi gick förbi Mick Jaggers hus, såg honom naken i fönstret.. yummi! sen hade vi "swede-dating" väldigt intressant! gick sen med våran mentor ner till Richmond city och gick runt i affärer och kollade runt, köpte även mobiler så nu känner man sig hel igen!! SMSA O RINGAAAA - ÄNTLIGEN!!! köpte även Oysterkort för 40 pund... sorligt :(
Nu ska vi fortsätta att tjocka oss här i sängen, men kolla på bildernaaaa ! men vi ska faktiskt vara duktiga och gå ut o gå senare ikväll, faktiskt är de jättefint väder här!
Linas mobil: 07528181670
Lewis mobil: 07528181207
vet dock inte om ni ska skriva in nått nummer före eller sådär.. de får ni kolla själva hihi ;)
lewis utanför vår fina skola
utanför skolan
utsikten
:)
ute o vandrar
utanför ben & jerrys
richmond

Afternoon tea

Greetings from Sweden!!
Tänkte bara slänga in två snygga bilder på oss, era egna favoriter ifrån landet falukorv.
Sakna oss inte allt förmycket

Puss



WE'RE IN LONDON

Nu har vi äntligen landat i London! :)
Tåget till Kastrup gick som på räls (hehe...) och flyget gick även bra ;) Vi landade på Heathrow ca klockan fem, men fick vänta på stockholmare & göteborgare så kom inte fram till vår värdfamilj förens klockan nio... Jag & min kära kompanjon sitter nu på vårt rum och ska snart sova. Första skoldagen imon klockan nio, måste vara i tid!! :)
Min värdfamilj verkar trevlig, dock köpte jag en ROSA present till deras dotter och såklart gillar hon inte ROSA. menmen man kan inte få allt i livet! Nu är Lina trött och måste nattas, vi hörs!
Här kommer även lite intressanta bilder från idag;
Innan tåget till Kastrup
På tåget till Kastrup haha
På Kastrup haha jag och Mathilda
Lina & Freja
Söta Lina & jag
Biltemas SKÖNA resekudde haha rekommenderas!
Glada resenärer äntligen framme i London :)
Lina fina i väntan på stockholmarna

TWO DAYS

Ja jag vet inte riktigt var jag ska börja.. SNART ÅKER VI!!!!
Känns som att jag har packat ner det mesta faktiskt, lite småsaker kvar att packa ner men det får vänta till imorgon. Än så länge har jag iallafall inte en väska som väger över 23 kg vilket är väldigt BRA! Har även fått reda på lite om min värdfamilj ( äntligeeen!!! ). Hon heter då Margaret Coleman och bor själv, hon har 3 barn och 4 barnbarn en som föddes för 2 veckor sen. Hon jobbar som "legal secretary for lawyers who act for parents and children in family law" och hon gillar hennes jobb väldigt mycket, även att vara med hennes familj och fixa i hennes trädgård, alltså så låter hon som en helt okej värdmamma. Hon gillar att äta sallad... inte min favoritmat men de får väl gå!
De som dock är en tråkig sak men ändå rolig är att hon kommer vara i spanien när jag kommer, så jag kommer att få bo hos Lewis de första 10 dagarna i London, så kommer hon och hämtar mig den 2 september. Men de är ändå nice att bo tillsammans i början så slipper man irra runt helt själv överallt eftersom de är massa saker och fixa i början!
Tågbiljetter är iallafall köpta så klockan 11 på tisdag åker vi mot Kastrup!

Förlåt

trodde man kunde radera bilderna i arkivet... men tydligen inte hahaahaha så vissa bilder är nu borta från vissa inägg.. :( my bad...

WILD WEST STEAKHOUSE

Här kommer lite bilder från igår när vi åt på Wild West, tack så mycket tjejer!
Vi kommer sakna er enormt mycket <3
Maja, Klara, Amanda, Louise, Arbnora, Marijana, Hekla, Karolina



g












SCHEMA

Rätt chill schema kan man ju säga :D men de varar ju bara 2 dagar, efter de kommer väl ett fullt schema från 8 på morgonen till 4 på eftermiddagen :(
Mina lektioner är dom som är inringade i rött, HÄRLIGT!!!!!!!!!
ff

packa packa packa

ÅTTA DAGAR TILLS LONDON NU!!!
Ja nu börjar de närma sig på riktigt? så idag började jag faktiskt packa... kan ju säga som så att min resväska redan är proppfull! blir nog att jag får göra om min packning en gång till och bara ta med det mest nödvändiga sakerna som typ är allt jag packat ner haha! jag skulle behöva en ännu större resväska än vad jag redan har och min är STOR! tänk att jag åker till london med en proppfull resväska, när jag kommer hem till jul så lär jag väl ha med mig 3 resväskor efter allt jag shoppat ;) mamma & pappa lär inte bli glada för extrabetalningen av att jag har med mig fler väskor än vad man får, men de får dem tåla!

Gamla goingar

Här är en gammal härlig bild på mig, drottningen och The Obamas

Prinsen & jag

Det stora mötet med Pattinsson

-Jag klädde upp mig lite extra, hihi



Mina första pund!

Här är mina alldeles första pund! Var med familjen och åt hos farmor igår, så fick jag dessa av henne :) hon sa att dessa pengar skulle användas om de blev nödvändigt... då kan man ju kanske tänka sig i akutfall, men nej farmor menade om jag ville shoppa haha, snällt av henne :)
Här är mina alldeles första pund! Var med familjen och åt hos farmor igår, så fick jag dessa av henne :) hon sa att dessa pengar skulle användas om de blev nödvändigt... då kan man ju kanske tänka sig i akutfall, men nej farmor menade om jag ville shoppa haha, snällt av henne :)

10 Augusti

Nu är de bara några få dagar kvar tills vårat äventyr! På tisdag blir de mys med våra kära vänner på Wild West för att kunna säga hejdå och sånt innan vi åker, bara ha en helmysig kväll helt enkelt :) För dom som kommer, kommer dom också att få en varsin present av mig & Lewis hihi! Så nästa onsdag kommer en massa bilder ( förhoppningsvis ) upp här så ni kan sitta o kolla lite, plus lite minnen åt mig och lewis sen när vi sitter i London och längtar tillbaka till våra älskade vänner, då har vi alltid dom fotona att kolla tillbaka på :)