Good vs Bad

har lite halvtråkigt sådär.. så tänkte jag gör en liten lista om bra och mindre bra saker om london!
GOOD:
alla små olika snackspåsar med olika chips o sånt
utbudet av flingor
kollektivtrafiken ( går bussar hela tiden! )
vädret ( bättre än vad alla sagt , vi har 26 grader atm )
människorna
nattklubbarna
shoppingen
tv-programmen
mysiga parker överallt
alla älskar oss svenskar här i london
alla smultronställen
stort
man lär sig nått nytt varje dag
förbättrar sin engelska
händer saker hela tiden
Ikea
BAD:
för mycket folk
snackspåsarna ( inte bra i längden... )
kollektivtrafiken ( allt tar sån j*vla tid )
pengarna försvinner utan att man vet vart
dyrt
måste betala för skollunch varje dag
saknar familj och vänner
kallt i husen
RUSH HOUR
så kan de gå när man har tråkigt :) enjoyyyy

today im sick...

ja idag är jag sjuk... :( inte så superkul om man säger så! speciellt inte eftersom att imorgon klockan 7 går mitt och lewans tåg från Kings Cross till Nottingham... plus att jag måste packa idag.. har inte ens orkat ta mig upp från sängen än... that sucks..men får väl hoppas att jag blir bättre tills imorn, har även ett grupparbete imorn i international perspectives som jag måste vara med på.. så får väl ta mig till skolan imorn oavsett hur jag mår..
imorse när min värdmamma kom in till mitt rum och jag hade berättat att jag inte skulle till skolan eftersom att jag var sjuk, så erbjöd hon sig till och med att stanna hemma med mig hehe, gulligt av henne! men jag sa att hon inte behövde ... för då hade jag kännt mig tvungen att vara social och det hade nog inte gått så bra eftersom jag legat i min säng hela dagen..
men iaf från och med imorgon så kommer vi inte att kunna blogga förens på söndag, för vi har inte internet fören då. hoppas att ni kommer klara er utan oss ett par dar ;)
håller tummarna för mig själv att jag blir frisk till imorn!!!! <3

Tisdag

hola!

igår tisdag, så hade jag mitt spanska prov... trodde inte alls att det skulle gå bra, men tydligen så fick jag VG så jag är stooolt!!! igår så skulle vi egentligen slutat 20 i 3, men eftersom jag och lewis skulle ha extra matte klockan 4 till halv 6 så blev det en lååång dag. men där emellan så gick vi ner till skolans gym och tränade lite :) man får ju passa på när man har gratis gym, sen kan man även gå på yoga o sånt trevligt! efter matten gick vi ner till richmond och emily fick sin älskade footlong sub och jag mina älskade weetabix mini!

MUMS

från studiedagen

här kommer lite sena bilder sen studiedagen i måndags!
enjoy ;)
glada vänner i väntan på att få gå in i Houses of Parliament
ännu gladare när vi fått våra "vistior cards"
Big Ben - det närmta av houses of parliament jag kunde få bild på.. man fick ju inte ta bilder inne i houses of parliament... lite halv tråkigt sådär.. men vi såg ju iaf, ni där hemma i sverige får vara avis :)
ett riktigt mysigt café " Bakery Hall "
lunch near big ben!
chillade lite i parken utanför Westminister Abbey
här börjar Jack The Ripper walken
här mördades Jack The Rippers 4:de offer.. man hittade henne utanför en grind och det sägs att hon nu "spökar" bredvid grinden på kvällarna...
eftersom alla av jack the rippers offer var prostituerade så "hänge" dom här på denna gatan Fashion Street, som då var en horgata
här hittades ett annat offer, när polisen hittade henne så kunde man inte ens se att det varit en människa, allt som fanns inne i en människokropp låg utspritt över allt! urk...
detta var dem prostituerades "hor-bar" här utanför stod dem för att hitta potentiella köpare... olyckligtvis så blev det för några av dem jack the ripper!
London Walken avslutades på ett svenskt café & resaturang på Brick Lane som hette Fika! riktigt mumsigt var det! här blir det flera besök!

Houses of parliament & London walks

Hello Sweden!
Idag var vi på studieresa inne i centrala London, där vi fick gå till the Houses of parliament och the London walks. Houses of parliament var väl ingen höjdare om man säger så... Lite tjötigt med all politik (sp om man inte bryr sig, vilket jag inte gör.......) sen var vår guide väääälidgt glad och ville verkligen lära oss, men tror inte att hon någonsin haft en grupp som var så ointresserad, haha stackare... Men senare på dagen fick vi även gå på the London walks :) jag, Lina & Linnea tog en runda genom finfina Whitchapel (ironi) för att se platserna där Jack the Ripper begick alla sina mord o hämtade upp sina prostituerade osv osv osv... Helt ok, dock hade vi fel kläder på oss för vädret har en tendes att växla ganska mycket här i England, så ibland frös vi satan o ibland svettades vi som om vi sprungit maraton... Men men, dagen avslutades med fika på Fika, vilket är en svensk restaurang i London, trevligt och mycket god kladdkaka! mmmmmmm chocklad<3
Tyvärr har jag ej några bilder nu, men kommer troligtvis upp imon! :) så sant som man säger, väntar man på något gott, väntar man aldrig för länge...... ;)
Puss!

pics sen ikea

här är lite bilder sen älskade ikea <3
mmmmm sveriigeeee ;)

sunday again

igår var vi på linneas älskade ikea, åt köttbullar muums och kollade runt i swedish food market! kändes lite som att man var hemma faktiskt! efter det åkte vi till Westfield , europas största shopping center, och jag kan ju säga som så att det var stort?! totalt så var där runt 370 affärer, himmelriket typ? ;)
sen fick vi stressa oss hem, kollektivtrafiken här suger, ena dagen så funkar tunnelbanorna och andra inte, just igår så funkade vissa inte... tog ett tag innan vi kom hem kan jag ju säga! jag och lewis var iaf bjudna på mat hos linneas värdfamilj vilket var riktigt gott & mysigt! sen fixade vi oss och på kvällen drog vi in till London, Mayfair för att festa! istället för Maddox så blev det att vi gick till Cuckoo som var en riktigt nice klubb! kan ju säga att i london är det riktigt nice att ha kontakter ;) när vi kom till klubben så var de rätt så lång kö.. men eftersom vi var "friends of Oskar" så fick vi gå före i kön, slippa betala £20 och bara glida in och se alla andra i kön vara avundsjuka ;) looveee iit!
har tyvärr inga bilder sen cuckoo, men vi åker säkert dit nån gång igen så då får jag väl ta bilder då! kommer nog upp lite bilder senare ikväll från ikea o så :)
imorgon är det ingen skola vilket är riiiktigt härligt! istället ska vi på studieresa till house of parliament och sen gå på london walks, vi ska gå på Jack the ripper!

Nandos,Cinema and PRESENT FRÅN SVERIGE!!!

har kommit hem från en riktigt mysig kväll ute i richmond med mat och bio! sen när jag kom in på mitt rum så låg det ett fint grönt paket vid min dator.. gissa vad det var? paket från mamma o pappa :) blev överlycklig hihi, där i låg det massa fint ! tack älskade föräldrar <3 tänkte iaf lägga upp några bilder nu snabbt innan jag ska gå och lägga mig, imorn lär ju bli en lååång dag! ikea, westfield och partyyy!




<3


mmmm blev så lycklig!!! det gjorde dagen : TOPPEN!

planeringen är redan ändrad ;)

ja haha planera för oss london bor går ju inte så bra ;)

vi har nu ändrat oss från att äta på Wagamama till att ist äta på Nandos. men sen blir det bio, mmm älskar att man har discount nästan överallt med sitt studentkort ... toppeeen :) ikväll blir det iaf mys på restaurangen med lewan, linnea, elin, alice, rickie, michelle och filip ! sen kommer även gaston in när vi ska kolla på bion. känner på mig att detta kommer bli en riktigt mysig kväll!


jag antar att det blir uppdatering igen på söndag om vi inte hinner med ett snabbt inlägg imorn !



en helt vanlig dag..

ja nu uppdaterar jag väl bara för att jag ska uppdatera haha! finns egentligen inte så mycket att säga :) kände mig friskare idag så då gick jag till skolan. hade först international perspectives, håla, historia, svenska, spanska och sen extra matte.. wihoooo vilken rolig dag va? ;)
kan ju berätta lite om kursen international perspectives eftersom ingen har en aning om vad det är för kurs :)
1. vi ska lära oss om typ englands kultur.. hur man hälsar, vad man inte ska göra, vad man ska göra osv.
2. vi får uttrycka våra känslor om hur vi anser att en "terrorist" ser ut genom att rita en ja terrorist
3. en del av kursen är att vi ska på olika studie resor bland annat : themsen ( som vi redan vart på ) besöka House of Parliament , besöka Bath & Stonehenge, besöka Poppy Factory, kolla på Pantomime som är en känd teater och sen kanske besöka en stor moské eller nått sånt religiöst.
4. ofta under lektionerna kollar vi på film
5. kursen kommer att avslutas med ett prov där man får svara i 1 X 2 form ;)
hört att det regnar i sverige RÄTT så mycket? kan ju säga att här i london är det fint väder ( for now iaf ) , inget regn på flera dagar, hääärligt!

snart 1 månad

oj vad tiden går fort?! nu har vi snart varit här i 1 månad. tänkt så mycket vi har hunnit göra.. vi har varit på massa marknader, sett london, vart i skolan ( inte lika roligt ) , utforskat londons nattliv ( inte helt fel vill jag lova ) men min kära london kompis linnea har gjort en rolig lista på saker vi hunnit med under 1 månad, tror att den listan talar både för mig och lewan också ;) förlåt linnea men kopierade din lista till vår blogg, och jag lovar dig att jag ska länka din blogg i slutet av inlägget ;)
LISTAN

- Somnat på bussen
- Desperat gått vilse 5 minuter hemifrån vid 3 på natten (excuse - första helgen!)
- Shoppat för mycket (3 par klackar inom en timme...fick sen ångest och länade tillbaka ett par hehe)
- Festat VIP med all inclusive så att säga på klubbarna i Mayfair (såklart liksom..?)
- Sett en stackars man bli tagen av civilpolis för drogförsäljning
- Haft lektioner som ägnats åt att sortera namn i överklass och underklass
- Kallat lärare j*vla kärring (hon är ju engelsk, och idiot, fattar ändå inte:)
- Tagit 3-timmars bussturer hem på fredagskvällar och kommit i säng vid halv 6...
- Åkt cykeltaxi på Oxford Street!
- Gått på Notting Hill Carnival bland en hel del människor påverkade av okänt ämne...
- Fått äppelpaj typ 10 gånger (med kanel numera!)
- Åkt bil en gång med värdis, och insett att jag nog inte gör det igen, satt i kö en timme
- Lagt på tok, alldeles för mycket pengar på Starbucks (snyft)
- Lärt mig hantera de jäkla mynten i typ 20 olika valörer
- Skypat i oräkneligt många timmar typ...
- Saknat hemma
- Inte saknat hemma
- Observerat brittiskors katastrofala klädstil och deras obscena omognad (damer alltså), samt fått detta bekräftat av britter (herrar alltså)
- Kallats fucking bastards av otrevliga restaurangägare...
- Saknat vänner...
- Blivit erbjuden skjuts av en man i 30-årsåldern som tyckte att "we could be friends or something" och att han skulle visa mig runt... "thanks, but no thanks" typ
- Insett att man inte snackar komplett engelska trots allt (men försök förklara typ Sveriges politiska system och jantelagen för värdis utan minsta avbrott liksom, typ inte helt lätt ändå)
- Snackat skit om både brittiskor och amerikanskor högt precis brevid dem, fett kul ju...
- Fått onödigt mycket plugg. 
- Försökt planka på bussen, och misslyckats...
mästaren till listan : http://neahenglund.blogg.se/
idag har jag varit sjuk...inte lika roligt dock :( men har sovit riktigt gott, sovit ut alla missade sovtimmar man haft sen man kom hit. har blivit pretty little liar - narkoman.... :) love it!
vågade också skypa med min kära mamma idag utan att bryta ihop helt, är stolt över mig hihi :) <3
men imorn är jag förhoppningsvis frisk och då blir det skola från 10 till halv 6 JIPPI!!! jag och lewan kör ju på extra matte här så vi inte är helt körda när vi kommer till halmstad igen, hoppas våra kära föräldrar läser detta och ser att vi kämpar med matten ända till klockan HALV SEX på torsdagar :)

:@!"%&?cffg!´+=8skfhgj

JAG HAAAAAATARRRRRRRRRRRR detta! jävla gestapo-idioter! fan känns som om jag har hamnat i något jävla fängelse! ingen mat, får inte göra något! jag blir fan galen. ÅH KÄRRRRRRRING FITTTAAAA DÖÖÖÖÖÖ
Ursäkta svordomarna, men är så helvetes jävla arg.

<3

Åh, nu slog hemlängtan till. Saknar fina familjen o alla de där underbara vännerna... :/
xxx
xxx
mmm maaajs

planering, för de är vi så bra på!

ja till denna helgen så har vi faktiskt lagt upp en liten planering som vi måste ( förhoppningsvis ) följa!



Fredag:
- äta på Wagamama
- gå på bio antingen One Day eller I don´t know how she does it




Lördag:
- besöka älskade IKEA
- festa på MADDOX




Söndag:
- gå på Petticoat Lane ( en känd marknad där dom typ säljer stöldgods osv hahah! )
- SOVA!!!
kanske lite tidigt att tänka på helg redan eftersom att det bara är söndag.... men man måste ju ha något att längta efter, ellerhur? ;)

söta hästapollar och goda popcorn!

hann ju inte riktigt igår att uppdatera om cirkusen, för när jag kom hem vid 10 så kollade min värdmamma på Big Brother (?!?!?!) hahah så satt o kollade med henne lite :)
men iaf cirkusen var supergullig, massa söta hästar fåglar och så!
BILDER!!!!!!!
bästa platserna! såklaaart
muumsss
söt hästapolleeee!!!
vi hade rooooliiiiiigtttt!!!!!!
detta var lite häftigt faktiskt, åkte in 3 stycken motorcross cyklar i den bollen och körde runt, upp o ner, åt sidorna o ja allt möjligt!

Zippos Circus

Ikväll ska jag o lewan på CIRCUUS hihihi!!!






uppdatering kommer senare ikväll om det inte håller på för länge, för då är vi för naniga.. vi har ju faktiskt skola imorgon ;)

piccadilly institute

Hej hopp, här kommer ett lite sent inlägg om fredagkvällens händelser. Vi var ett gäng som skulle till Jalouse, men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss, och allt sket sig. Men som tur är är London stort och verkligen gillar att festa, så då kom en trevlig kille och räddade oss! Kvällen blev superbra ändå, trots alla odds! :p
Lina & jag hamnade på Piccadilly Institute, en stor klubb med massa olika dansgolv :) Vi var där tills det stängde, jagade taxi i hela området (alla var upptagna, precis alllllla), sen hoppade vi på bussen och tog sedan taxi från Richmond till Hampton. Allt som allt var kvällen fabulous! NU slänger vi även upp lite bilder, ha det så bra!
'
Alice, Elin, Lina & Linnea
Söting bild hihih bjuder på den!
Såklart missade vi det bästa dansgolvet för att vi inte orkade gå upp för trapporna(.....)
Men tillslut hamnade vi här ändå, fast blev inget dansande, eller hur Lina??? ;))) HAHA
Kod till Emelie Gagic:
Lina: W+++++++++++ :)
Emily: W+, O, ll

sunday but homesick

igår hade vi en liten myskväll här hos emily :)
köttbullarna blev riktigt mumsiga och även såsen och potatisarna hihi , mmmmmm !!!
nu har jag packat ihop mina saker, vilket resulterar i 3 väskor?! eftersom att jag har bott här sen i torsdags.
vaknade med en riktig hemlängtan imorse och önskade att jag bara var hemma :( nu börjar hemlängtan verkligen koma på riktigt.. snart vart här i 1 måndad och det är över 1 månad till både jag och lewis får träffa våra föräldrar igen... :(
men men nu ska vi iaf kolla på film, har en massa att välja mellan så vi får se vilken det blir :)
Saknar er mamma och pappa / LINA & LEWIS

Köttbullar!!!

mmmmmm svenska köttbullar!
det ska vi iaf laga ikväll och sen bara ha en myskväll och kolla på hur många lingon finns det i världen.
tog en tripp in till kingston innan idag också med linnea och lewis och gjorde lite shopping.. måste verkligen sluta upp med det där, alla pengar bara försvinner! men idag köpte jag bara saker som var nödvändigt!
svart vanligt linne, boots, tröja och svarta byxor.
hoppas ni har det bra i sverige!

FÖRKÖRK TILL JALOUSE

japp nu kör vi föörfeest tillsammans med  de härliga brudarna emily alice linnea och elin
ikväll kör vi på JALOUSE!!!!!!
NIICE NIICEEEE

hehehe


HEJ HOPP! Nu ligger jag och kompanjonen här och förösker "plugga".. så svårt om man har överskottsenergi :(
Imon ska vi ha mockdebate om kravallerna i London, jag och Lina ska ju såklart vara upprorsmakare haha, här kommer lite sköna bilder på detta!!
"fuck the policeeee"

London

Här kommer ett lite sent inlägg från var turist-tur inne i London city igår! Enjoy! :-)
Harry Potter trollstavar :) Lina kan ej se arg ut.. hihi
Chinatown
<3
Hyde park

PROV

såhär glad är jag över mitt samhällskunskapsprov vi ska ha imorgon...????
haha ja de blev ju en bild där jag ser väldigt glad och nöjd ut.. det kan jag ju inte säga att jag riktigt är! imorgon har vi vårt första prov, samhällskunskapsprov på ekonomisk tillväxt och bnp och sånt knas.. på torsdag har vi international perspectivs prov... och på fredag har vi mockdebate på engelskan, så vi har ju rätt fullt upp kan man säga :( men tänkte att jag får blogga idag iaf! händer inte så mycket mer idag än att jag ska plugga på samhällen, tror att emily gör det hemma hos henne också fakiskt ;)

Camden Market

HOLA

igår så var vi på camden market tillsammans med fina linnea, vi var även med rickie andre filip michelle och albin, men dom tappade vi bort så vi vandrade runt själva. en sak vi har lärt oss av denna trippen var att man skulle ha med sig mer pengar! verkligen mer pengar haha.. jag gjorde av med alla mina pund på första lilla ståndet jag gick in på. sen rullar emilys och linneas pengar också iväg rätt snabbt :)

Camden market är ju verkligen ett ställe vi kommer att besöka igen, linnea blev lite smått crazy i en affär och ville köpa 3 likadana klänningar, så hon ska tillbaka då och då för att köpa dem i etapper ;)

vi åt även på ett bananplace typ, vi skramlade ihop alla våra mynt så vi kunde dela på lite jordgubbar, bananer, choklad och babymashmallows.. riktigt mumsigt!!




muuumssssiiiiggt !!!!

åååhhh :)

Kolla vad som äntligen hade kommit med posten! Ett vääääldigt välbehövt paket, fasen vad jag älskar mina föräldrar! :) mamma hade ju tänkt på allllllt, pengar, godis, trosor & strumor, (jag som trodde att jag skulle behöva tvätt men icke, kan vänta nu!! :D) och hon hade även lagt ner kläder så nu luktar jag hemma igen (((:
Puss på er! <3

chinese food and hangover

ja då sitter jag o lewan här, i mjukiskläder kvart i 7 en lördags kväll och äter kinamat och är bakis... inte bra asså :) det är liksom lördaaaag???!!!! vi borde vara ute och röja i london .. men nej istället sitter vi här haha! men lovar er, nästa helg ska det bli ändring på de, då är det utgång hela helgen låååång! nu hade vi väl tänkt sätta på en film och somna gott till den trots att klockan bara är kvart i 7.. unbeliveble ! men imorgon måste vi vara taggade, för då ska vi på Camden Market med fina vänner :)
sleeeeep tighttt in swedeeeennnnnn <3

hihi surprise!

Nu är det såhär att jag har faktiskt inte sagt till så många där hemma i Sverige vad jag har tänkt göra ( familj såklart ej inräknad(: ) men jag har tagit mod till mig och tatuerat mig! :-) det blev ett franskt ordspråk på min vänstra handled, så tänkte slänga upp lite bilder, enjoy!
Väldigt nervös tjej
Precis färdig! :-)
Väldigt nöjd hihi (((:

NIGHT AT CHINA WHITE

Gårdagen kan man väl säga var lite kaos ;)
Hade bestämt att vi skulle möta linnea på tåget till Waterloo, och som vanligt så är jag och lewis lite tidsoptimister och tror vi hinner, det slutar i att vi springer ifrån mig till bussen, sen från bussen till trainstation sen inser vi att vi är 20 minuter förtidiga.... inte kul kan jag säga.. 2 uppklädda tjejer springer med high heelsen i högerhand och väskan i vänster medans på fötterna var våra kära "rollupshoes" som inte är så kära längre efter den kvällen. våra planer var att vi skulle till Funky Buddah för att vi stod på gästlisan där och då tackar man ju inte nej precis? ;) men när vi stod på oxford street och hade beställt en blattecykel med en korg därbak där man fick sitta, så kom de fram en tjej och undrade om vi ville ha V.I.P bord, gratis dricka hela kvällen och tillgång till manliga sexiga Abercombie and Fitch modeller på en nattklubb som hette China White, då tar man ju såklart det erbjudandet istället, grrrr ;) kvällen slutade upp riktigt bra, sexiga boys, bra musik, god dricka och ja mummaaaa för alla de sexiga pojkarna ;)
Lite internskämt som ingen kommer att förstå men som gjorde mer än halva kvällen kan jag lova : Vi väckte Lord Michael och svor i guds hus!
Kodord till Emelie: Lewis : W, W Lina: W



Greetings from London

Hello Sweden! Ville bara lägga ut en bild på vår superfina skoltröja, mycket nöjd! :-)
Hoppas att ni har det bra i Sverige, för här är verkligen toppen (:

Torsdag, imon fredag!!!! :D:D:D:D::D:D:D::D:D:D:D

Hej alla där hemma! Idag var en vanlig skoldag...Tråk tråk. Men efter skolan åkte jag hem till Lina för en stunds matematikplugg, hihi blev dock inte så värst mycket av den sorten för vi kom sedan på att affärerna i Kingston har öppet till 8-9 ikv! Då bar det av in till Kingston såklart ;) blev en del (o)nödig shopping... Mest för Linas del dock! haha vågar du berätta för mamsen hur mycket du spenderade, Linisen? :)
Vi gick även in på Hollister o hoppades på snygga killar men fann tyvärr bara tjejer... :( Aja, ha en fortsatt bra kväll allihop!
Imon kommer även Matilda & Emelie till London, mys! :-)

Totally Swedish

helt okej skoldag kan jag ju säga , hade 2 lektioner sen 3 timmars håla då man vandrade runt lite nere i richmond och chillade. hade sedan idrott i barnes också helt ok! sen började iaf det roliga! :) jag linnea och lewan gick till Totally Swedish och där kände man verkligen SVERIGE !!! där inne fanns ALLT man kan tänka sig som är typiskt svenskt, så jäkla härligt! så när man har hemlängtan till sverige så är det dit man ska gå :) sitter iaf här nu i mitt rum och äter lite jordgubbar och ska strax göra spanska läxor... mmmmm så roligt!

6 september

ja vad ska man egentligen skriva om... vi går i skolan precis som vi skulle gjort i sverige, men här har vi typ 1 lektion sen håla i 3 timmar och sen en lektion och sen slutar man, det ä ganska härligt faktiskt :) känns inte riktigt som man går i skolan då, utan att man bara går på lektioner ibland och annars bara är med vännerna hela dagen, ganska mysigt :)
idag lyxade jag och lewis iaf till det, vi åt på skolans restaurang! dyrt för skolmat... 13.5 pund... tpy 135 kr! :( men men man måste ju få mat och kan ju säga att jag är JÄKLIGT trött på panini eller nån annan macka.. lite drygt efter att man ätit de i typ .. 2 veckor :)
vi lyxade även till de med att åka till Kingston efter skolan för att shoppa, shoppa lyckades vi med, men vi är nog inte lika "lyxiga" längre eftersom plånboken är tom :) men men vi är i londoooon??!??!!? SHOPPIINGGGG
ja imorn och på torsdag lär de väl inte finnas så mycket att blogga om eftersom vi har läxor, prov osv.. :(
men till helgen kommer uppdatering för då har vi planer på vad vi ska göra! blir nog en överraskning också för er flesta som inte vet om vad som händer till helgen!
saknar alla där hemma <3

OCEANA NIGHTCLUB

jajamen nu sitter vi här jag och lewan, vaknade för sisådär 2 timmar sen.. lite halvt sletna ;) men fasen va vi hade kul igår iaf! började med att jag lewan och linnea åt på The Slug and Lettuce, riktigt go mat .. typ haha :) som kom alice och elin med, så vi stannade där, träffade några killar som var mer än glada på att bjuda på drinkar så där satt vi ett tag, in kom cider, sex on the beach, öl, shottar & mojitos! det är najs och vara tjej ;) sen gick vi vidare mot Oceana nightclub.. vi har dock inga foton därifrån men ni kan ju tänka er, innan man kommer in i lokalen där alla är, får man gå igenom säkerhetskontroll & bli igenomkollad, lite flygplatsvarning ;) jajamen .. så när vakten kollade igenom min väska hade jag ju med mig mitt pepparspray.. hon kollade argt på mig och gick till en annan vakt en stor jäkla kille på 100 kg... så fick jag gå dit.. fick mig en lite utskällning för pepparspray är tydligen "olagligt" i england haha så han sa massa jäkla saker.. fick inte tillbaka det iaf :( oceana nightklub är iaf en stor nattklubb med 4 olika våningar, en 80 talsvåning, en kareoke våning, en disco våning och en hiphop våning :) jäkla många trappor överallt så man föll ju hit o dit haha! hade iaf en toppenkväll !
kan ju säga att dessa skorna var välbehövda efter 4 timmars dansande i high heels ;)

TONIGHT IS A GOOOOOD NIGHT

tooniigghttt blir det inget chiilll utan ikväälll kör vi all in i KIINGSTOOOOONNN!!!!!!!!!!!
have fun in sweedeen suckersss ;)

Kingston at night

här kommer lite bilder.. rättare sagt 4 bilder sen igår när vi var ute i Kingston, blev en chill kväll på lite olika pubar :)

its friday night!

heeeeeejsaaan alla fina svenskar där hemmma!
har det great hos min värdmamma, sov riktigt gott inatt, förutom min mardröm om att jag blev uppäten av vargar...men lewis sa det gav tur om man hade en mardröm första gången man sov nånstans, så får hoppas att det är sant ;) nu har det riktiga skollivet börjat, så finns inte så jättemycket att skriva om egentligen.. skola, skola, skola bara o de är väl inte så kul att höra? ;)
men nu sitter jag och väntar på att mrs coleman ska göra mat, hoppas de blir nått gott! sen ska vi ut och röja i kingston ikväll med härliga vänner!
hoppas ni har det toppen i sverige, saknar er alla! <3
mitt rum

då flyttar man igen..

ja nu sitter jag här och har packat ner alla mina saker i min resväska igen.. kan ju säga att det inte var riktigt lätt att få väskan att stängas eftersom man redan har shoppat en massa sen man kom hit ;) men men den gick dock att stängas, men frågan är istället hur jag eller Mrs Coleman ska lyckas lyfta upp den i hennes bil .. väger typ 30 kg om inte mer! :( ja vi får hoppas att jag kommer trivas hos henne iaf! får väl se om jag kan uppdatera senare ikväll om hur allt va och så, ni vet "första mötet ;)" .  puuusss sååå längeeeeeeeee

LINA HAR POOLPARTY

jajamen så som rubriken lyder, det är så det är!
efter jag har duschat så brukar de vanligtvis bli lite sådär vatten på golvet...men idag hände nått annorlunda...golvet måste typ ha vänt sig lite eller nått sånt för när jag gick ut ur duschen ( som är som ett skynke bara, ja ni fattar ) så var hela golvet fullt med vatten, så trött som jag var så fick jag för mig att ha ett litet poolparty, så jag bjöd in lewis så vi lekte runt litegrand! Här har ni ett foto som ni kan njuta av på mig o lewan i otroligt fina kläder och såklart så är vi så snygga som vi någonsin kan vara! Nu efter vi har svabbat golvet typ 20 min och skrattat oss hesa så ska vi gå och nana. Detta är sista natten vi nanar tillsammans... toooo saaad :'(