25 dagar kvar !

Bara 25 dagar kvar nu till vi åker till London ... känns helt overkligt! :) men nu vet jag i alla fall vilken familj jag kommer till i Twickenham... det blev en gammal tant som heter Margaret Coleman som jag skrev i det förra inlägget, men nu vet jag att det bara är hon. Har dock inte fått svar från Margaret än, utan fick ringa till hon som fixar värdfamiljerna. Hon sa jag hade kommit till en helt UNDERBAAAAR gammal tant som alla älskade, får väl hoppas jag älskar henne lika mycket som alla andra gör! Hon sa även att hon hade en dotter som också börjat ta hand om studenter från andra länder, så att det skulle bli många roliga middagar tillsammans med dom, blir säker toppeeenbra! I HOPE! När vi väl kommer till London börjar uppdateringen på ALLVAR, lovar!!!

:(

Känns lite sådär små surt kan jag ju tala om att min värdfamilj fortfarande inte har hört av sig!!! Medans alla andra får reda allt om sina familjer osv så sitter jag här och de ända jag vet är ett namn : Margaret Coleman... Men någongång måste hon ju ta o svara tänker jag. Annars blir väl sista utvägen att ringa ett samtal och prata med henne :) men det lär jag nog ändå inte göra ... haha!

29 Lisbon Avenue, Twickenham

gff

Här har vi då mitt fina hus i London som jag ska bo i under hösten! Tråkigt nog så kom jag i Twickenham och Lewis i Hampton, men det kommer bli kalas kul ändååååå :) har även skickat ett mail till min värdfamilj och just nu sitter jag bara och väntar på svar, som jag hoppas ska bli så snart som möjligt!


bajskorvvv

snart åker vi och då börjar bloggandet på rikigt :) London, se upp för här kommer viiii! ♥

LONDON

snart är det nära ... nu är det bara 6 veckor och 2 dagar kvar till jag & lewis beger oss ut på vår resa till London!