sweden sweden sweden!!!

i fredags var jag, gaston och emily på vårt favoritställe, NANDO´S muuumms! hade riktigt mysigt och det var även riktigt välbehövt efter en jobbig vecka i skolan...gick sen runt lite i Westfields och kollade runt i affärerna..kommer verkligen få panik när man kommer till halmstad igen och affärerna stänger 6, när man nu har vant sig vid att de stänger mellan 9 och 11 på kvällen .. :)
igår mötte jag linnea på stationen och så åkte vi till Sloane Square, åååhhh så mysigt det var! hittade en liten julmarknad vi gick på, Duke of York ( tror jag den hette?! ) så mysigt och FINT om man jämför med andra marknader vi vart på. Här bjöd dom på allt hit och dit och var supertrevliga ( inte konstigt kanske eftersom det ligger jämte Chelsea, där alla upper class people bor ). vi smakade iaf ett supergott bröd, Apple and Crumble bread..sååå sjukt gott!! hihi stod där rätt länge och åt o åt :) gick sedan vidare mot Chelsea och kollade runt. snålade sen och tog bussen till hyde park ist för tuben, satt jämte ett äldre par på bussen och jag o linnea pratade på som vanligt...kanske inte saker man vanligtvis säger på en buss i halmstad eftersom alla då förstår, men vi pratade på och när de äldre paret skulle gå av så säger dom..: ursäkta, är ni också från sverige .... kan ju säga att det blev lite pinsamt eftersom de förstått allt vi pratat om...hahaha! men men väl framme i Hyde park så var det fullt med folk, så vi gick igenom hela parken och använde sen vårt lokalsinne för att hitta till Svenska kyrkan som skulle ha julmarknad. där faannns alla svenska godheter!!!!! JULMUST, knäckebrööd, leverpasteejj , godiiss, ja allt svenskt man har saknat under tiden i london... så därför köpte jag allt som jag nämnde hihi! supergooott! efter att ha varit där och myst runt lite, så gick vi tillbaka till Hyde park för att möta upp Gaston och gå på Winter Wonderland, som är hyde parks julmarknad typ, det var GIGANTISKT, mycket mycket bättre än lisebergs julmarknad.. var nog tillomed större än hela liseberg och hade fler attraktioner osv :) supermysigt! så där gick vi runt ett par timmar och kollade på allt :) sedan hamnade vi på Regent Street för att kolla på Versace for HM... men allt var slut :( så gick till Oxford Streets TopShop som linnea älskar, och ÄNTLIGEN så kunde man ta sig runt där nere, vanligtvis så brukar det vara smockfullt där, men klockan 9 en lördag var det inte mycket folk, så om man ska shoppa på TopShop ska de vara kl 9 en lördag ;)
som ni märker så har det inte blivit nått festande denna helgen, därför ska vi till Boujis på torsdaaaagg, fun fun ;) idag blir det mest plugg... så jag slipper göra det i veckan, plus skypa med mamma och kanske lukas om man får tag på honom :)
some pics to enjoy!
julmys på westfields
på sloane squares julmarknad
Mysiga Hyde Park
MUUMMSSS
Winter Wonderland
Regent Street

Kommentarer
Postat av: Linnea

hej kompisar. hehe vet inte hur ofta ni besöker er lilla blogg längre, men har läst igenom hela arkivet nu. Saknar något så obeskrivligt mycket. Puss på er älsklingar!! Ni gjorde London helt underbart:)

2012-11-18 @ 03:37:36
URL: http://neahenglund.blogg.se

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Name please:
Remember us?

Email:

Din bloggadress:

Och slutligen till den fina kommentaren:

Trackback